Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Bloggutmaning

Ska vi tala om trollen…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Är det något jag blockar vid minsta lilla tendens till otrevligheter. Jag har noll intresse i att mata trollen. Jag blir så klart ledsen av dem, blivit det under alla år på nätet. Precis som i verkliga livet har jag svårt för människor som går till angrepp  mot andra. Anser att det är ett personlighetsdrag jag undviker. Därmed blockerar jag, att ge någon blocken är att stänga bort någon. Precis som man väljer bort toxic personer ur sitt liv, ska man även göra det på nätet.

Finns dock något spännande med saken, att dessa troll tar illa upp när de blir blockade. Lite som att de tror att mobbning och kränkande kommentarer är något som står dem fritt. Tro mig, ingen tycker synd om er efter en blockering. Folk uppfattar dig som en idiot efteråt så om du ska gråta ut på nätet efter att varit dum? Skyll dig själv för du är så korkad att du tror att du ska få medhåll.