Vilken skitjobbig natt bokstavligt talat. Har haft vidrigt mycket restless legs och har sparkat, slängt vatten på benen. Masserat, gått upp och gått ner. Lagt täcket mellan benen, tagit bort täcket från benen. Haft taktfläkten på men det har inte fungerat.

Det måste vara att jag drack en Pepsi Max till den goda middagen Björn lagade åt oss igår. Ser ett samband mellan koffein och restless legs för mig, och från och med nu får jag helt enkelt säga nej till kaffe, läsk och annat med koffein.

Idag är det Granny Goes Street här i stan och Björn ska ner och titta på en artist. Själv vet jag inte vad som ska göras, ta en längre promenad som igår kan ju vara en idé.


Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

13 kommentarer

  1. Det låter onekligen som en väldigt jobbig natt. Det är ju bra att du ser ett samband med koffein och restless legs. Då kan du ju undvika det i framtiden. Långpromenad låter riktigt härligt.

  2. åh restletslegs är hemskt. Magnesium tabletter funkar för mig när jag har de. De är receptfritt. Jag kan dricka kaffe närsom och sen somna. Måste bara säga att SÅÅ fin vovve du har. så fruktansvärt söt

  3. En av mina grannar lider av restless legs och så hade jag en kollega som hade samma problem. Nej, den sjukdomen är inte rolig…
    Granny goes street verkar vara världens coolaste event, dessutom med många kända artister. Falun kommun är toppen:-)

  4. Det är aldrig roligt att ha en dålig natt med lite sömn. Vet hur det känns att det kryper i benen när man ska sova då jag hade det när jag började med en medicin. Hoppas du sovit bättre inatt.

  5. Var tvungen att söka på restless legs 🙂. Det låter inte skönt. Drygt med dålig natt. Får du vila idag då & kanske sova en stund ❤️. Ofta är det skönt när man har en aning vad orsaken är.
    Skönt att ta dagens som den kommer.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  6. Hade det i flera år. Pga för mycket stress. Nu bättre. Får jag det nu tar jag blutsaft och det brukar gå över. Vet hur det är att nattvandrare. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa