Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Lizzla vår mellanpudel Speciallärarprogrammet

Torsdag och omställningsstudiestöd.

Jag har pluggat under 2023-2024 för att bli speciallärare, ett önskemål min chef hade. Eftersom jag jobbade 75% på Lärande grundskola Falun, som numera är nedlagd sökte jag omställningsstudiestöd på 20%. Jag fick i måndags beviljat för våren och det var ju jättebra för min del! Lite extra pengar säger man inte nej till.

Igår hängde jag och Lizzla tillsammans med Dobbe. Det blev lite promenader, och sedan har jag kollat på en del dokumentärer samt att jag lyssnat på poddar. Idag säger prognosen regn, men det har inte varit sant under veckan hittills så hoppas det inte stämmer idag med.

Planen är att jag och Lizzla ska leka lite på förskolegården (vi får passa på så länge det går) och i eftermiddag kanske vi ska träffa Björn en sväng. Det blir nog en bra dag, känns som att livet ändå är helt okej just nu.

Bloggutmaning

Jag vet vad du gjorde förra sommaren, minns du vad som hände för ett år sedan?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

För ett år sedan? Jag var tvungen att kolla upp saken i bloggen, tydligen var jag ute på loppis. Ja vad ska man säga om den saken? Man kan ju inte minns allt, och tur man har bloggen då att fräscha upp minnet med.

Jetpackfråga

Dagens Jetpackfråga #208

I vilka ämnen är du en auktoritet?

Märks att dessa frågor är översättning. För ämnen och auktoritet är inte direkt något som jag skulle använt som ordval, utan mer: Inom vilka områden är du en auktoritet? Så fick jag den saken skriven.

Jag är ju specialpedagog och speciallärare, man blir oavsett vad en auktoritet i det yrket, men samtidigt har vi inom skolan alldeles för lite att säga till om saker. Så även om det räknas som auktoritet så är vi ingen egentligen.