I ärlighetens namn, finns det någonting som är så gulligt att inreda som ett barnrum? Min syster fick ju en liten Ronja på midsommardagen, och jag har fått sett lite glimtar av henne genom webben. De bor i Nossebro, så ännu har jag inte sett det lilla livet men snart så hoppas jag på att få träffas.

Hur som helst baby och barn har verkligen hur mycket fint som helst. Jag älskade verkligen det när William var liten och bebis att inreda barnrum. Trots att jag själv inte har bebis, eller småbarn kollar jag ändå ofta in spjälsängar eller sängar för barn. Skulle jag ha barn idag skulle jag definitivt skaffat en hussäng till barnet, jag tycker de är så fina och inspirerar onekligen till att leka och ha det mysigt i ett. Jag tror på det där med att ha med fint, och skönt tillsammans när det kommer till sängar.

Det finns verkligen så mycket att handla när det kommer till baby och barn. Därför är det extra kul nu att blivit moster. Jag kan verkligen hitta de där fina små sakerna och ge till mitt syskonbarn. Det finns något fint med det tycker jag, tänker mycket på det att vi syskon nu alla har syskonbarn. Två av oss fyra har två syskonbarn, och två av oss har ett. Får se om det blir fler i framtiden, jag hoppas på det i alla fall.

Men tills dess tänker jag fortsätta kolla sidor Babylove, där jag kan köpa allt till mitt syskonbarn. För jag gillar butiker med tankar om att ha det bästa alternativt på marknaden. Det är något som inspirerar mig att handla.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa