Visar: 1 - 4 av 4 artiklar
Reklam

Möbler till barn.

I ärlighetens namn, finns det någonting som är så gulligt att inreda som ett barnrum? Min syster fick ju en liten Ronja på midsommardagen, och jag har fått sett lite glimtar av henne genom webben. De bor i Nossebro, så ännu har jag inte sett det lilla livet men snart så hoppas jag på att få träffas.

Hur som helst baby och barn har verkligen hur mycket fint som helst. Jag älskade verkligen det när William var liten och bebis att inreda barnrum. Trots att jag själv inte har bebis, eller småbarn kollar jag ändå ofta in spjälsängar eller sängar för barn. Skulle jag ha barn idag skulle jag definitivt skaffat en hussäng till barnet, jag tycker de är så fina och inspirerar onekligen till att leka och ha det mysigt i ett. Jag tror på det där med att ha med fint, och skönt tillsammans när det kommer till sängar.

Det finns verkligen så mycket att handla när det kommer till baby och barn. Därför är det extra kul nu att blivit moster. Jag kan verkligen hitta de där fina små sakerna och ge till mitt syskonbarn. Det finns något fint med det tycker jag, tänker mycket på det att vi syskon nu alla har syskonbarn. Två av oss fyra har två syskonbarn, och två av oss har ett. Får se om det blir fler i framtiden, jag hoppas på det i alla fall.

Men tills dess tänker jag fortsätta kolla sidor Babylove, där jag kan köpa allt till mitt syskonbarn. För jag gillar butiker med tankar om att ha det bästa alternativt på marknaden. Det är något som inspirerar mig att handla.

Fika & måltider Lizzla vår mellanpudel

Kesella dreamy dessert, Estrellas dillskruvar & omelett i airfryer.

Jag är ingen person som snackar mat ofta även om det händer. Men denna vecka har jag ändå hunnit med att äta lite goda saker. Eller ja om man får räkna söndagen som vecka? Jag har ju ändå semester och det har vara passerar fyra dagar sedan dess. En stor favorit för mig är Kesellas dreamy dessert, den är rätt dyr så det är inget man bara köper så där varje dag. Men då och då köper jag den, och njuter! Det är inte alls som vanlig vaniljkvarg eller yoghurt utan den är verkligen full med smak. Jag älskar den bokstavligt talat.

Sedan kom mina stora favoriter tillbaka i chipshyllan igen! Visserligen för en kort tid, men desto mer får man njuta. Dillskruvar! När jag väntade William så var de mina stora favoriter, så är de fortfarande så saknar dem varje gång de försvinner. Lite kul var att Lizzla som inte äter snacks, blev som besatt av doften av dillskruvar och skulle till varje pris smaka. Erbjöd henne och hon åt glatt. Ja hundar blir sannerligen som en själv.

Sedan sist då, igår gjorde jag en omelett med tomater i airfryern! Det kan verkligen rekommenderas blev sjuktgott! Till det tog jag skinka och vattenmelon. En perfekt start på dagen.

Bloggutmaning

Brukar du lyssna på sommar i P1?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Brukar och brukar jag har lyssnat när det varit personer som intressant mig sedan tidigare. I år tror jag inte det blir lyssnade då det inte var någon som intresserade mig.