Vad är du mest orolig för inför framtiden?

Just nu är det sista tentan som blir bedömd i augusti. Vill verkligen bara bli godkänd, det är det sista jag behöver för att kunna söka examen. Allt annat har jag redan gjort, så är liksom klar med programmet förutom den. Det är ett grupparbete, och samma person som förra gången som bara hittar nytt som ska åtgärdas hela tiden… Jag köper om man får åtgärda det som sägs från början? Men att åtgärda något, för att sedan få något helt nytt? Det känns inte helt okej. Nu har vi gjort om en gång till, och hoppas verkligen hon är nöjd nu. Jag vill bli klar och lämna skiten bakom mig. Speciellt då jag börjar nytt jobb i augusti och har lite oro inför det också.

2 kommentarer

  1. Låter besvärligt att läraren hittar nya saker att komplettera hela tiden. Då är det ju bättre att komma med allt på en gång och inte hålla på så där. Känns utstuderat på något sätt. Hoppas att du blir klar den här gången så du kan lämna det helt bakom dig sen. Vore ju skönt att ha det klart inför att du börjar ditt nya jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa