Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Lizzla vår mellanpudel

Livet med Lizzla.

I helgen har jag och Lizzla hängt tillsammans. I lördags åkte vi ut till Kniva. Lizzlas bror med familj kom dit, så vi fikade och efter det gick vi till dammen i Kniva så syskonen fick bada. Jag och Emma tog med hundarna på ena sidan av dammen så de fick springa medan jag fotograferade dem tillsammans. Så himla roligt att se dem springa tillsammans, verkligen ren och skär lycka där.

Igår så hängde jag och Lizzla hemma mycket, men drog till förskolegården så hon fick leka där. Vi höll på med en del träning också, vilket är jättekul för oss båda. Förskolan är förmodligen såld nu, 3 miljoner var den ute för såg jag nyss. Lite tråkigt för då försvinner en bra lekplats för oss. Men blir ju bra för de som tar över så klart, men varit härligt med lite öde tomt att nyttja för lek tillsammans.

Idag kommer Dobbe hit medan hans matte jobbar. Då blir det mest innedag för Dobbe vill helst inte göra någonting på dagarna.

Jetpackfråga

Dagens Jetpackfråga #205

Vad är du mest orolig för inför framtiden?

Just nu är det sista tentan som blir bedömd i augusti. Vill verkligen bara bli godkänd, det är det sista jag behöver för att kunna söka examen. Allt annat har jag redan gjort, så är liksom klar med programmet förutom den. Det är ett grupparbete, och samma person som förra gången som bara hittar nytt som ska åtgärdas hela tiden… Jag köper om man får åtgärda det som sägs från början? Men att åtgärda något, för att sedan få något helt nytt? Det känns inte helt okej. Nu har vi gjort om en gång till, och hoppas verkligen hon är nöjd nu. Jag vill bli klar och lämna skiten bakom mig. Speciellt då jag börjar nytt jobb i augusti och har lite oro inför det också.

Bloggutmaning

Juli är här, berätta vad det för dig innebär.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Just nu ledigt och att på grund av svensk byråkrati lär jag skriva in mig på arbetsförmedlingen. Jag har nytt jobb från 1 augusti, men eftersom skolan jag jobbat på lagt ner så räknas jag som arbetslös. Detta trots att jag inte får någon A-kassa eftersom vi får avgångsvederlag (gratifikation) samt (semester utbetald i pengar & semesterersättning). Men klockan 7:00 idag måste jag alltså skriva in mig på arbetsförmedlingen för att skydda mitt SGI. Enda fördelen är väl att jag inte behöver söka några jobb, eller ha något inskrivningssamtal. Jag ska bara stå med där för att.