Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Författarens egna ord.

Ronja, flickan som gav mig titeln moster.

Igår föddes hon den lilla flickan Ronja som nu givit mig titeln moster. Mina andra syskon har redan haft syskonbarn, men inte jag. Därav känns det väldigt fint att äntligen fått bli moster. Idag fick vi veta att namnet är Ronja, och det känns verkligen helt rätt utifrån att min syster tycker om Astrid Lindgren.

Jag tycker personligen att hon är en kopia av min systers som bebis. Men hon är säkert lik sin pappa också. Bebisar brukar ju få drag från båda sina föräldrar.

Lilla Ronja bor i Västra Götaland med sin mamma och min syster Cecilia och hennes pappa och syrrans man Marcus. Ser verkligen framemot att träffa dem alla snart, och att få lukta på mitt första syskonbarn. Det lilla flickebarnet med namnet Ronja! Mosters lilla hjärta!

Bloggutmaning

Berätta om en sommartårta.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

För mig är en sommartårta en gräddtårta med jordgubbar. Det känns alltid extra gott med en sådan tårta också, det är helt klart en favorit för mig.