Skriv om din första förälskelse.

Min första förälskelse ska man ta den som barn? Var det Johan i min klass från lekis till åttan. Jag blev nog mest kär i honom för att vi lekte? Sådan där kompis romans, vi hängde med varandra under flera år och främst på lågstadiet. Han pussade mig på handen när vi var på fritids och sedan satt vi i en buske och pussade på munnen ihop också.

Min första förälskelse där jag blev generad av att ens se killen var jag 11-12 år, det var min kompis bror. Jag var så kär i honom som var 14-15 och hette Billy. Han lever inte idag, men det var absolut min första förälskelse.

Sedan kom han som jag blev förälskad i sjuan, han var inte det minsta snäll. Jag undrar fortfarande över varför jag ödslade min tid på den där? Han visste väl om att jag var kär i honom, att jag året senare sommaren mellan åttan och nian gjorde något jag ångrat upp i vuxen ålder gör inte saken bättre. Jag har nog aldrig skrivit om det här, vill ogärna nämna de killar som gjorde saker mot mig som ung. Men jag kan säga att denna kille verkligen var SÅ elak. Han kanske inte gjorde det medvetet, han var ung själv. Men det han gjorde skapade ärr i min själ som aldrig läkt ut.

Man ska vara försiktig med vad man gör mot andra, för även om ett sår läker finns ärret alltid kvar.

2 kommentarer

  1. Tack för att du dela med dig av din kärleks resa. Den kärleken som höll mellan lekis & 8:an lät fin ????.
    Man vet så lite. Eftersom man är grön vad det gäller kärleken. Å man kanske inte vet vad man tycker å så. Å man kan bli blind. Det är som är gjort, är gjort. Inget man kan göra åt. Tyvärr.

    Så sant! för även om ett sår läker finns ärret alltid kvar.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa