Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Speciallärare Specialpedagog

Dag 2 av 2, att lämna en skola för alltid.

Nu var det över. Idag lämnade jag Lärande Grundskola Falun för sista gången. Jag gick ut genom dörren och åkte hem, för att aldrig mera återkomma som speciallärare på skolan. Skolan som numera inte längre finns.

Vi har fått ta med saker vi vill ha, och har haft en fin dag tillsammans med bland annat tårta mot slutet av dagen. Vi fick en jätterolig bok från chefen och ett presentkort på 500 kr. En fin kollega vid namn Maria kom med en blomma till mig, för att jag klarar speciallärareexamen så himla fint!

Hur som helst, nu har jag varit med om att avveckla en skola. Fått säga hej då för att aldrig mera återkomma. En märklig känsla, och vemodigt i form av att säga hej då till människor utan att ha valt det själv.

Bloggutmaning

En typiskt sommardag.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Eftersom jag idag gör min sista dag på Lärande grundskola, och även går på semester/sommarlov/uppsägning så får jag väl säga att en typisk sommardag för mig blir att njuta av vad jag hoppas sommarvärme. Kanske det blir bad också? Samt några utflykter, gärna med vår cab.