Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Bloggutmaning

Mitt sommarlov, berätta om ett sommarlov.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Sommarlov är så speciella för mig. Ett sommarlov, något som jag minns allra mest och väl. Jag tror det var barndomens när jag varje dag åkte ner till Orsa Camping för att bada. Det var olika vänner hela sommaren, men så kul vi hade. Låg på materialskåpet och solade, käkade godis tills det var dags för bad igen.

Akvarium Lizzla vår mellanpudel Sjukdomar

Mer pollenallergi vid regn.

Jag har bakvänd pollenallergi och alltid haft. Minns barndomens somrar då det regnade som ett rent helvete, med kroniskt kliande ögon och trötthet. Det har fortsatt så och efter en maj som varit perfekt med sol och värme, kom juni med regn och rusk. Snart har halva juni gått och det ser inte ut att bli sol och värme ännu. Idag fick jag ta smällen för att varit med och hjält till att döma brännbollen. Stod utomhus i regnet och fick därmed allergi. Idag har jag tagit ögondroppar, nässprej, dubbla allergitabletter och astmamedicin. Skulle varit med på sommarshowen och aktivitesdagen på jobbet. Istället ligger jag hemma med illamående och världens förbannade pollenallergi! För att det regnet, var tvungen att Googla varför jag avviker från andra. Det normala är ju mindre pollenallergi vid regn, men jag är tydligen den som reagerar för att regnet och fukten öppnar pollenkornen så de utsöndrar mer allergener. Kul eller inte!

Så min onsdag blev visst inte alls som jag tänkt mig den. Blir att hänga på soffan med Lizzla och titta på mina fyra nya fiskar som bott hos oss sedan i torsdags. Två gula Molly och två guppy.