Så nu är det mina sista dagar på Lärande grundskola här i Falun. Jag jobbar: idag måndag som redan är avklarad, tisdag, onsdag (när det är sommarfest), torsdag där vi på kvällen firat av niorna med middag. Sedan jobbar jag, måndag och tisdag nästa vecka, så är allt sedan slut. Mitt kapitel i livet på Lärande grundskola ät över, vi kommer vara arbetsbefriande från onsdagen och fram till sista juni. Sen i juli får jag skriva in mig på Arbetsförmedlingen för att skydda min SGI men eftersom vi får gratifikation (avgångsvederlag) i juli och jag därmed inte kommer söka a-kassa samt får nytt jobb 1 juli så känner jag ingen stress för den saken.

Det känns i kroppen att man ska avsluta sitt jobb nu, nu börjar saker avslutas för att lämnas.

12 kommentarer

  1. Sååååå himla skönt allt allt ordnat sig för dig på det sättet. Och du går inte ens miste på pengar. Stort GRATTIS. Hoppas nu att du kommer att trivas på ditt nya jobb och att den skolan inte läggs ned…
    Njut nu av sommaren:-)

  2. Oj! Då har du inte många dagar kvar att jobba. Kan tänka mig att det är många tankar som snurrar nu & känslor som känns. Men åxå ett lugn. att du snart får lite ledigt.

    Ta hand om dig & var rädd om dig❣????

  3. Tråkigt att behöva sluta ett jobb p.g.a. att arbetsgivaren avvecklar verksamheten. Jag har själv varit i den situationen.
    Kul att du ändå har ett nytt att se fram mot. Lycka till och grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa