Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Speciallärare Specialpedagog

Nu börjar mina sista dagar på Lärande Grundskola i Falun.

Så nu är det mina sista dagar på Lärande grundskola här i Falun. Jag jobbar: idag måndag som redan är avklarad, tisdag, onsdag (när det är sommarfest), torsdag där vi på kvällen firat av niorna med middag. Sedan jobbar jag, måndag och tisdag nästa vecka, så är allt sedan slut. Mitt kapitel i livet på Lärande grundskola ät över, vi kommer vara arbetsbefriande från onsdagen och fram till sista juni. Sen i juli får jag skriva in mig på Arbetsförmedlingen för att skydda min SGI men eftersom vi får gratifikation (avgångsvederlag) i juli och jag därmed inte kommer söka a-kassa samt får nytt jobb 1 juli så känner jag ingen stress för den saken.

Det känns i kroppen att man ska avsluta sitt jobb nu, nu börjar saker avslutas för att lämnas.

Bloggutmaning

Åh, det är sommar! Åh och folk i parken… Berätta om en folkpark.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det känns som folkparker mest är något som är fallfärdigt, man åker förbi gamla dansbanor som mer liknar en ruin än ett ställe för dans. I min hemort Orsa har man rustat upp deras lokala folkpark Skeer och har numera lite band. Roligt ändå.