Jag vill bara bli klar nu. Det känns som att tiden går väldigt sakta framåt. Vår gruppuppsats lämnades in i söndags, och ska därav rättas. Problemet är att jag inte fattar hur de ska hinna med? Inget svar ännu och den 12/6 ska komplettering senast vara inne, om man behöver komplettera del vill säga. Jag får inte riktigt ihop hur någon ska hinna med den saken? Det är den 9/6 idag och den 12/6 är således på onsdag. Blir stressad av sånt här!

Om man då inte klarar detta så får man vänta tills den 12/8 innan svar! Jag vill ju helst bara bli godkänd och lämna denna kurs för alltid. Jag vill checka av min speciallärareexamen och vara klar, gå vidare. Så här med facit i hand skulle jag aldrig studerar till speciallärare utöver specialpedagogexamen. Det har räckt med specialpedagog för min del. Men jag kom in på programmet, och år två när specialiseringen skulle läsas blev jag sjuk i ätstörning så studierna lades på paus tills i höstas. Då önskade min chef att jag skulle ha dubbelexamen. Hade jag då vetat vad jag vet idag, med att hösten skulle innebära att Lizzla skulle behöva opereras för bruten höftkula, och att jag under våren skulle arbeta på en skola som skulle läggas ner. Ja då hade jag tackat nej till denna utöver uppgift, jag är helt slut och vill bara ta det lugnt ett tag nu.

Så ja, får vänta in och se helt enkelt.

10 kommentarer

  1. Förstår precis känslan av att vilja bli klar. Det är så jobbigt att bara gå och vänta. Nej om framtiden vet man inget. Saker kan hopa sig och det blir bara för mycket. Hoppas på att du snart får besked på uppgiften och att du slipper komplettera.

  2. Förstår att det är många tankar som flyger runt och att du känner press och stress inför svaret då det är så få dagar ni har att lämna in komplettering på. Men du ska se att det går bra, läraren kanske redan lämnat in till dem som behöver göra komplettering. Du får säkert svar i morgon. Bra kämpat att du nu har detta i ditt CV och din utbildning trots allt

    Lycka till

  3. Jag förstår din stress & oro. Skulle känna samma sak som du.
    Du kan inte ringa & höra eller? Det kanske blivit något fel.
    Det är tur att man inte alltid vet vad som händer i framtiden. Men för din del så hade det kanske varit bra å veta iaf visa saker ????.

    Hoppas att du får reda på resultatet i morgon ????????

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa