Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Bloggutmaning

Ingen sommar utan raggea! Lyssnar du på raggea?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Nej inte direkt min genre, men absolut inget fel på det. Bara inget jag lyssnar på personligen.

Lizzla vår mellanpudel Speciallärare Speciallärarprogrammet Specialpedagog

Väntan på tentasvar & betyg.

Jag vill bara bli klar nu. Det känns som att tiden går väldigt sakta framåt. Vår gruppuppsats lämnades in i söndags, och ska därav rättas. Problemet är att jag inte fattar hur de ska hinna med? Inget svar ännu och den 12/6 ska komplettering senast vara inne, om man behöver komplettera del vill säga. Jag får inte riktigt ihop hur någon ska hinna med den saken? Det är den 9/6 idag och den 12/6 är således på onsdag. Blir stressad av sånt här!

Om man då inte klarar detta så får man vänta tills den 12/8 innan svar! Jag vill ju helst bara bli godkänd och lämna denna kurs för alltid. Jag vill checka av min speciallärareexamen och vara klar, gå vidare. Så här med facit i hand skulle jag aldrig studerar till speciallärare utöver specialpedagogexamen. Det har räckt med specialpedagog för min del. Men jag kom in på programmet, och år två när specialiseringen skulle läsas blev jag sjuk i ätstörning så studierna lades på paus tills i höstas. Då önskade min chef att jag skulle ha dubbelexamen. Hade jag då vetat vad jag vet idag, med att hösten skulle innebära att Lizzla skulle behöva opereras för bruten höftkula, och att jag under våren skulle arbeta på en skola som skulle läggas ner. Ja då hade jag tackat nej till denna utöver uppgift, jag är helt slut och vill bara ta det lugnt ett tag nu.

Så ja, får vänta in och se helt enkelt.