Igår var det cruising här i Falun då det var Å-festen. Tanken var att vi skulle åkt i Björns Plymouth men den visade sig ha något fel som Björn måste åtgärda så vi fick sätta oss på gräset och titta istället.

Dobbe var med oss tills det att jag åkte och lämnade honom då han skulle hem. Lizzla tyckte att det var jättekul där på cruisingen. Hon kollade på folk, och bilar och var totalt oberörd trots att bilar brände däck bara runt två meter ifrån henne.

Vi tog en vända runt, och kikade på Å-festen sen. Men kände att folk var för nära trots att vi försökte gå utanför klungan med folk, så lyfte upp Lizzla som ville ner på en gång. Hon vill absolut inte bli buren så vi hittade en annan sida av ån att gå på.

2 kommentarer

  1. Ni ser ut att ha haft tur med vädret. Det var Crusing här igår och ja regnet kom på kvällen. Så jag höll mig inne men hörde bilarna. Hoppas ni kan åka med nästa år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa