Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Evenemang & fester

Å-festen och cruising.

Igår var det cruising här i Falun då det var Å-festen. Tanken var att vi skulle åkt i Björns Plymouth men den visade sig ha något fel som Björn måste åtgärda så vi fick sätta oss på gräset och titta istället.

Dobbe var med oss tills det att jag åkte och lämnade honom då han skulle hem. Lizzla tyckte att det var jättekul där på cruisingen. Hon kollade på folk, och bilar och var totalt oberörd trots att bilar brände däck bara runt två meter ifrån henne.

Vi tog en vända runt, och kikade på Å-festen sen. Men kände att folk var för nära trots att vi försökte gå utanför klungan med folk, så lyfte upp Lizzla som ville ner på en gång. Hon vill absolut inte bli buren så vi hittade en annan sida av ån att gå på.

Bloggutmaning

Jag tror, jag tror på sommaren… Blir det en solig sommar igen?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det hoppas jag verkligen att det blir. Det tråkigaste som finns är mulna sommardagar,