Visar: 1 - 4 av 4 artiklar
Speciallärarprogrammet

Sista dagen på speciallärarprogrammet – Språk, skriv- och läsutveckling på Mälardalens Universitet.

Nu är sista dagen genomförd, färdig och klar. Några tentor ska rättas av lärare innan jag kan söka examen, och sedan legitimation. Men studier är numera klara och det enda skulle vara en komplettering men det vet jag inte om ännu.

Vågar kalla mig speciallärare nu, men i hjärtat är jag specialpedagog helt klart. Det här betyder att jag har kvadrupelexamen. Jag har: Lärarexamen, förskolelärareexamen, specialpedagogexamen och snart speciallärarexamen. Kom precis på att jag har en magisterexamen också, men i yrkexamen är det i alla fall kvadrupel.

Dagen var helt okej och jag kände en sådan glädje när jag lämnade Mälardalens Universitet, äntligen klar!

Fem en fredag

Fem en fredag v. 22: Fem

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilket ord på fem bokstäver beskriver ditt humör idag?
  2. Vilket ord på fem bokstäver beskriver dina planer för helgen?
  3. Vilket ord på fem bokstäver beskriver beskriver hur veckan har gått?
  4. Vilket ord på fem bokstäver beskriver något som irriterat dig i veckan?
  5. Vilket ord på fem bokstäver beskriver dig själv i veckan?

Vilket ord på fem bokstäver beskriver ditt humör idag?
Glatt.

Vilket ord på fem bokstäver beskriver dina planer för helgen?
Sälja.

Vilket ord på fem bokstäver beskriver hur veckan har gått?
Klart!

Vilket ord på fem bokstäver beskriver något som irriterat dig i veckan?
Idiot.

Vilket ord på fem bokstäver beskriver dig själv i veckan?
Piggt.

Bloggutmaning

En djurpark.

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Väljer jag att inte besöka. Jag tycker även att det är löjlig jämförelse med sällskapsdjur, och boskapsdjur mot djurparksdjur. Djur i djurparker är inte framavlade vara arbetande djur till oss människor. Men primater, valar, delfiner, vilda kattdjur, elefanter och flodhästar är verkligen inte djur som hör hemma bland människor. De hör hemma på savannen, de är inte framavlade i generationer att vara till nytta för oss. Det är inte heller okej att sitta inspärrad bakom galler medan människor står på andra sidan och skriker, eller att ha ett dunkande tivoli i öronen varje dag…