Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Speciallärarprogrammet

Dag ett av två på Mälardalens Universitet i Västerås.

Befinner mig i Västerås och Mälardalens Universitet, idag och imorgon är mina sista dagar här på speciallärarprogrammet med inriktning språk, skriv och läsutveckling. Jag kommer räkna mig själv som klar imorgon. Jag har två tentor som ska bedömas och detta kan göras fram till midsommar. Efter det kan jag söka examen, och när examensbeviset kommer kan jag skicka det vidare till Skolverket för att få en speciallärarlegitimation. Det blir bra, kommer alltså att vara både specialpedagog och speciallärare från och med imorgon när jag varit här för sista gången.

Jag känner mig klar, och nästa år ska jag vara ledig efter jobbet. Jag såg för några dagar sedan att det saknas 1,5 poäng för att jag ska få 600 högskolepoäng, och därmed finns det en del av mig som skulle vilja läsa just detta så jag landar på 600, men får se. 1,5 högskolepoäng motsvarar en veckas studier och helt ärligt kan jag absolut göra det och sedan få vara ledig. För ledigheten längtar jag efter, att kunna använda min fritid till gymmet och promenader med Lizzla. Hundkurser och att göra saker som jag finner roligt.

Bloggutmaning

En gris…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag tycker grisar är sjuktsöta. Brukar ofta gå och titta på grisar när jag får chansen. Speciellt kultingar är ju galet söta också. Det finns en del i Skäve där vi är ibland, så sjukt söta att titta på från vägen.