Kommer du ihåg livet före Internet?

Ja det gör jag, tiden när man satt ute med sina vänner med penna och papper. Skrev i varandras Filofaxer, pratade om livet och hade det allmänt kul här och nu.

4 kommentarer

  1. haha åh vad roligt, nu måste jag leta reda på gamla filofaxer och se vad man skrev 😀

  2. Då jag är så mycket äldre än du kommer jag såklart också ihåg livet utan internet. Mycket var bättre då, bland annat att man umgicks på riktigt och inte att man sitter bredvid varandra och ändå stirrar i mobilen. Men mycket har blivit bättre med internet också. Bland annat allt vad ”kunskap” heter. Den kan man samla påsig med bara ett knapptryck och man slipper icke aktuella lexikon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa