Visar: 1 - 4 av 4 artiklar
Ett dalaliv Semesterresor

En stuga i Fjällfotens stugby.

Som jag skrev om igår kom vi hit för semester. Vi åkte upp i torsdags efter jobbet, och i Mora var det kö genom stan som tog 50 minuter! Efteråt var det bara raka spåret genom Älvdalen, Särna och så sist Idre där vi nu befinner oss.

Vad vi gjorde igår kan du läsa som här. Just i skrivande stund ligger jag på soffan. Har egentligen en säng men det är vidrigt varmt i rummet så gick ut på soffan istället. Får se vad som händer under dagen, lite roligare att blogga när man har semester ändå än vardagslunken.

Bjuder på en bild på den Breezer jag drack när vi kom hit. Glömde legitimation i bilen när vi handlade på Systembolaget, och fick självklart springa ut och hämta det. Verkar vara så att jag ska visa legitimation bara, har gjort det i 20 år nu på samtliga Systembolag i Sverige som jag besökt.

Tipspromenad

En tipspromenadsvinst.

När jag hade träning på Brukshundsklubben så gick Björn sista tipspromenaden under våren. Jag bad honom köpa åt mig med, eftersom jag gillar att gynna Lions som håller i den. Det visade sig att Björn hade flyt så jag vann: 100 kr i ICA Slätta, en bok om kakor (även bullar) och en superbra vattenflaska/termos som har temperaturmätare och håller vattnet riktigt kallt eller varmt!

Bloggutmaning

Vildsvinet som…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Sprang runt med sina kultingar i Kniva i vintras orsakade en del oro bland folk. Nu har hon begett sig vidare. Jag vet egentligen inte hur farliga de är, läser man på nätet verkar de mest attackera om de känner sig hotade, annars drar dem.