Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Jetpackfråga Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #153

Vilket jobb skulle du vilja göra för bara en dag?

Vilket står ju för ett jobb, och det finns flera jag tycker är intressanta. Nog får man väl ändå bryta på regler ibland? Här kommer mina, tänker en dag för varje.

  1. Barnmorska, ville verkligen bli det innan jag valde läraryrket. Men som tjugotreåring och mamma till en treåring, kändes det inte rätt att ta ett jobb där jag behövde jobba kvällar, nätet och helger. Så jag valde läraryrket för jag trodde att man skulle slippa sådant då. Det var ju en lögn, istället för OB-tillägg så jobbar man kvällar ofta ändå helt utan ersättning… Tiden som jag trodde jag skulle få med min son på kvällarna, för jag valde ett dagjobb blev inte alls som jag trodde.
  2. Barnläkare eller läkare inom gynekologi.
  3. Barnsjuksköterska, spännande jobb med barn. Kanske jobba inom neonatalvård? Eller på barnavdelning med sjuka barn i olika åkommor.
  4. Frisör, hur kul ändå att arbeta med skönhet och hårvård!
  5. Egenföretagare, friheten lockar! Att bara slippa ha en och samma arbetsplats dag in och dag ut.
  6. Djursjuksköterska, hur härligt att umgås med djur hela dagarna.
  7. Hunddagis, hur nice att ta promenader i skogen. Mysa med djur och bara ha det trevligt med de glaste som finns djur.
Bloggutmaning

Maskar och sniglar är något som…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag inte direkt gillar, speciellt inte sniglar. Jag har fobi för dem, och undviker de små äcklen så mycket det bara går.