På vilket sätt har du anpassat dig till de förändringar som Covid-19-pandemin har medfört?

Märks att dessa frågor går för andra eller tredje året? Känns ganska inaktuell nu så här i tiden när Covid19 räknas som vilken sjukdom som helst.

Jag har anpassat mig genom att se att vissa yrken har högre vädre än andra. Jag fick förstå att mitt yrke har inget värde i samhället och räknas inte som en viktig samhällsfunktion. Den förändringen har jag anpassats till genom att inte längre gå den där extra milen för staten eller samhället. Jag gör mitt jobb bra, men inte mer än så. Det är nämligen inte värt att göra mer än man ska inom skolans yrkeskår.

2 kommentarer

  1. Nu har du ju aldrig förklarat vad en specialpedagog gör i en skola, så…
    Men hur kommer det sig att du dragit den slutsatsen efter pandemin?
    För mig som pensionär har pandemin inte ”bestående men” nu. Undantag att jag sätter munskydd på mig när jag åker bil med andra och i folksamlingar i shopping centra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa