Studier i full gång, har skrivit ihop en del på tentan som ska skickas in på fredag. Ska fortsätta lite senare. Det är skönt när man väl får lite flyt ändå. Denna tenta är en fältuppgift så jag hoppas verkligen innerligt att jag fångat rätt saker nu när jag sitter och får ihop allting till en text. Jag kan tycka att just fältuppgifter är svåra att skriva eftersom det är baserat på hur någon jobbar, och att få till det i en text som ska passa skolan är inte alltid det lättaste. Verkligheten ser ju inte alltid ut som Universitetet vill att den ska se ut.

Nu på morgonen har jag gjort årets första Melodikryss, och jag har även varit och hämtat samt lämnat min bror. Han hade fått ett paket, och det är -20 grader. På samma plats skulle jag skicka ett paket så då kunde jag självklart hämta honom med mig. Han bor ändå ganska långt bort från där paketet skulle hämtas.

Paketet jag skulle skicka innehöll lite kläder jag ändå inte använder så jag sålde dem vidare på Marketplace. Bra för mig som fick pengar, och kul för den som handlade.

10 kommentarer

  1. Ja, det är skönt när man får flyt på det man håller på med. Okej. Fältuppgift lär som en utmaning. Men det kommer du att klara av ????.
    Det var ju smart att du & din bror skulle hämta/lämna paket på samma ställe ????????. Ge & ta är bra ????.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Marketplace är en riktig bra grej, man kan finna riktigt bra saker till ett bra pris. Och man blir av med saker man inte vill ha längre ganska lätt.
    Plugga är nått som jag skulle kunna tänka mig att göra igen, men vet dock inte till vad.

  3. Det är runt minus tio grader här men det känns som ungefär minus tjugo. Här har man aldrig löst melodikrysset. Visst är det bra att kunna sälja sådant man inte använder och får lite pengar för det. Det är inne att handla second hand och liknande.

  4. Vad bra att du fick en del gjort på tentan. Det brukar jag säga till studenter som går med mig att de kommer märka att det inte ser ut som man lär sig i skolan…. Håller tummarna att du fångade rätt saker så lärarna blir nöjda. Skulle också vilja sälja av lite. Har tonvis (nåja) med kläder i garderob och förråd som jag ändå inte använder. Men det tar ju en del tid att pyssla med det. Får ta det när skolan är slut.

    http://hannaskrypin.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa