I lördags tog jag, Björn och Lizzla en sommartur med vår BMW cab. Först åkte vi till Borlänge och åt på Chop Chop. Maten var verkligen så galet god! Efteråt åkte vi och besökte Björns vänner, och hos en av dem fick Lizzla se både marsvin och kycklingar för första gången i sitt liv! Det var bland det roligaste hon upplevt hittills tror jag.

Vädret var magiskt och vi mådde bra alla tre. Vi tog sedan caben på en resa mot Ludvika där vi tog en varsin glass. En otroligt fin dag blev det.

5 kommentarer

  1. Det är otroligt mysigt att bara ut och åka, att inte direkt ha något mål i sikte, att se vart man hamnar någonstans.
    Kycklingar och marsvin är så otroligt söta. Hade marsvin för väldigt många år sedan.

  2. Härlig tur ni hade med cabben. Kan tänka mig att det var kul för Lizzla att se kycklingar och marsvin för första gången. Jag själv har aldrig ätit på chop chop men det finns här i Uppsala. Hoppas du får en bra fredag!

  3. Låter som en fantastisk lördag, godmat och vänner slår det mesta. Mysigt med kycklingar med ju. Måste varit en rolig upptäckt för henne, första gången är alltid speciellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa