Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Ett dalaliv Högtider & födelsedagar Lizzla vår mellanpudel

Midsommarafton 2023.

Insåg att jag aldrig bloggade om vår midsommarafton i år. Det var en trevlig dag som bestod av att jag och Lizzla åkte ut till Skäve. Kollade på resningen av midsommarstången och fikade sedan hos Björns farmor. Det var riktigt mysigt och varmt! Alltså vilken sommar vi har! Älskar vädret och känner mig lyckligt lottad att få uppleva en vacker sommar igen.

Sommaren är vidrigt kort, och värmen får vi lite av. Kylan däremot är evighetslång och inget jag ser framemot. Dock så unnar jag alltid vintermänniskor vintern, och önskar därmed att fler kunde unna mig värmen.

Bloggutmaning

Till folketspark, när var du på folkpark?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag har bara varit på Folkpark som yngre det var ofta skolavslutning på just folkparker i Orsa, Mora och Älvdalen där jag spenderade mina tonår. Inte alltid gick man in, eller skulle mer påstå att man sällan gick in. Man höll sig utanför och drack alkohol.