Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Fika & måltider Lizzla vår mellanpudel

Valpkurs, en bloggvän & biverkningar.

Igår var jag, Björn och självklart lilla Lizzla på valpkurs på Brukshundsklubben igen. Så himla roligt! Denna gång fick hon spåra, och det var jag som inte fattade först men sedan gick det bra. Verkligen så kul att se allt hon lär sig.

Efter valpkursen åkte jag ner på stan och träffade på min bloggvän Madeleine som befann sig i Falun över dygnet. Vi gick till BASTA tog varsin dessert och kaffe, samt pratade ett tag. Det var verkligen så kul att ses igen, denna gång i min lilla stad. Sist var det i hennes Göteborg. Verkligen så kul att träffas!

Inatt har jag varit illamående och även så under dagen. Biverkningar på medicin insåg jag, trodde först det var magsjuka.

Bloggutmaning

Hej Monica, vem är Monica?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag känner några Monica. Har jobbat med, men även min morbrors sambo heter Monica. Känns som ett relativt vanligt namn på personer 55+.