Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Författarens egna ord. Lizzla vår mellanpudel

En trevlig kväll.

Vilket underbart väder vi har. Jag har varit ute och gått med Lizzla en sväng då hon haft svårt att komma till ro. Vi gick ner på stan och miljötränade tills Björn kom dit. Jag gick då in till Falan Gallerian och Systembolaget där jag köpte lite Prosecco. Tog med den flaskan hem till min kollega, så vi drack lite gott och åt sallad på hennes uteplats.

Det är jättekul att jag lärt känna Charlotte som hon heter. Verkligen en person som jag blivit vän med snabbt och det känns verkligen jättefint måste jag säga. Jag känner att vi kan prata om det allt.

Nu är det helg, och det är jätteskönt. Det får bli en lugn och skön helg hoppas jag. Igår tog jag årets första dopp i dammen i Kniva och det hoppas jag att det ska bli mer av.

Bloggutmaning

Sommar och sol! Berätta om en riktigt solig sommar.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Sommaren 2018 som är storslaget den bästa sommaren hittills. Vilken värme och vilken sol! Så mycket bad och härliga minnen.

Fem en fredag

Fem en fredag v. 24: Sommarstart.

Lizzla förra veckan på Williams student. Hon somnade i faster Emmas famn.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad åt du ofta på sommaren som liten?
  2. Hur är sommaren sämre än övriga årstider?
  3. Vilka platser besökte du ofta på sommaren som ung?
  4. Vad är något du vill göra i sommar?
  5. Spenderar du hellre sommaren på landet eller i storstad?

Vad åt du ofta på sommaren som liten?
Vinbär helt klart. Fanns massor av vinbärsbuskar runt där jag bodde. Hos mormor och morfar åt jag massor med jordgubbar.

Vilka platser besökte du ofta på sommaren som ung?
Vi var en del i dalarna, men också hos släkten i Gävle.

Hur är sommaren sämre än övriga årstider?
Enda skulle vara alla blodsugande insekter. De gör mig allergisk!

Vad är något du vill göra i sommar?
Hänga med familjen, åka med cabben någonstans. Vara på cruising!

Spenderar du hellre sommaren på landet eller i storstad?
På landet! Älskar att vara på landet.