Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Författarens egna ord.

Äntligen torsdag.

Sällan har jag varit så trött om nu. Denna vår har onekligen tagit slut på all form av energi för mig, och det känns. Från arbetssökande till nytt jobb, till att förlora Skilla i en bilolycka, till att köpa lilla Lizzla. Att gå på valpkurs varje söndag och onsdag, att ha studentfirande och att försöka sälja av mina Me&I kläder. Kroppen orkar inte mer just nu, den skriker efter en paus i helgen. Och paus ska det bli, för idag går jag hem för ledig helg. Jag ska på valpkurs på söndag, och det var egentligen vad jag mäktar med utöver lek med Lizzla.

Jag har lärt mig att lyssna när kroppen säger stopp, vi är ju olika. Vissa av oss får energi av att umgås och göra massor av saker. Själv så behöver jag vara socialt inaktiv i perioder för att få tillbaka mig till piggare mood. Jag är dock glad över att insett detta, förr skulle jag vara med på saker för ”normen” ansåg att man skulle flänga runt. Nu har jag istället insett att normen inte är för alla. Och jag behöver återhämtning för att må bra, det gör mig inte till en tråkig människa. Det gör mig till en person som vet vad jag behöver.

Bloggutmaning

Oboy vilket vackert väder! Då sken solen!

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

På Williams student i fredags. Vilket lyckat väder och vilken sol!