Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Tonårsbarn

Dagen William tog studenten.

Igår var det dags! William sprang ut med glädje från skolan och tog studenten. Dagen han ropade, skrattade och sjöng. Att se sitt lilla barn på två hela meter springa ut i vuxenlivet fick mig att gråta! Så oerhört vackert! Älskade barn som jag älskar dig!

Det var också fint att se hans vänner som han gått med från förskoleklass ha samma glädje, och hans tremänning Lucas. Även de nya vänner han lärt känna på gymnasiet. Alltså man blir så varm inombords!

Jag körde William i caben till Kniva efteråt och sedan åt vi jättegod mat, William öppnade sina jättefina presenter. Jag tänkte visa upp allt imorgon!

Två av mina tre syskon var på plats, och min systers sambo var med också. Sedan var Björns familj och släkt där och firade. William fick presenter från: sin mormor och morfar en jättefin Lomantavla och manschettknappar med dalavapnet i silver. Från mig och Björn, farmor, farfar & hans fru fick han en klocka, från sin ena farbror och frå fick han porslin, från sin andra farbror bestick och från sin gammelfarmor en gryta i gjutjärn. Av mina syskon med respektive så fick William en stor korg med olika godsaker i. Sen är jag osäker på vem han fick vad från men böcker och spel samt massor av studentnallar så klart.

Jag är så stolt över dig William som klarat natur på gymnasiet!

Bloggutmaning

Sommarlov, solen lyser skönt! Berätta om din barndoms sommarlov.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Sommarlovet i Orsa började alltid i Orsakyrka eftersom jag bodde i centrum i byn och därav gick på Kyrkbyskolan. Vi tågade med folkmusik och orsaspelmän i fronten till kyrkan, sedan gick vi tillbaka till skolan. Sa hej då till läraren och så började det vad jag upplever som långa sommarlov med sol och värme. Skrubbsår och barfota svarta fötter! Men sådan enorm lycka! Sommaren som aldrig tog slut, kändes det alltid som.