Igår stannade jag och Skilla kvar hos Björn. Här drack jag två öl och åt en jättegod paj som Björn lagade. Jag har verkligen längtat efter den pajen länge, det är med skaldjur och det är något som jag tycker otroligt mycket om. Vi såg på film och tv-serier och tog det sedan lugnt.

Värmen igår var helt ljuvlig, får se om denna fredag kommer ge samma form av väder. Det vet man ju aldrig, men det hoppas jag verkligen!


Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Relaterade etiketter:

30 kommentarer

  1. Vad mysigt ni haft det. Vet du att jag har nog aldrig ätit en skaldjurspaj men jag tycker det är väldigt gott med skaldjur. Förstår att det var gott när det var något som du längtat länge efter. Kul att titta på film och serier tillsammans.

  2. Öl och skaldjurspaj låter riktigt gott. Sedan lite film och bara umgås är så mysigt. Håller tummarna för vädret idag också.

  3. Så mysigt ni hade det och härligt att du har honom också, att ha trevligt med och få njuta av den där pajen. Samt god verkar den ju vara också. Gott med paj och öl i sommarluften

  4. Det låter som en riktigt härlig dag! När sommaren är som bäst njuter man av ljuvlig värme, god mat och dryck, och av att ha det lugnt och skönt. Det lät som en riktigt god paj. Jag tycker också väldigt mycket om skaldjur, och allra mest om räkor och kräftor. Dessutom är det extra gott att äta när man blir serverad av någon som omtänksamt har lagat en favoriträtt. Jag hoppas att den härliga värmen håller i sig hos dig 🙂

  5. Paj är jättegott. Spelar ingen roll om det är bär eller mer en matig sådan 😋👍.
    Mysigt att se film/serie ihop.

    Det är stålande sol här & säkert över 20 grader.

    Ta hand om dig❣️

  6. Ååååh skaldjur är sååå härligt, speciellt nu vid denna tid på året =D… sommar eller sensommar så smakar skaldjuren spom allra bäst, tycker jag!

  7. Det lät som en god paj . här blev skaldjur sallad . va inte william med? härligt när ni träffas så tycker ja
    underbart väder nu = ullie väder =)
    önskar er en fin helg kram fina du

  8. Ja men det där ser bra ut! -Härligt! Personligen är jag dålig på att dricka öl tror jag drack mig le på det i yngre år 😀 😀 men det finns ju annat att dricka. -Trevlig helg!

  9. Härligt att du kunde stanna kvar hos björn. Paj med skaldjur är ju så gott, det är inte mycket som kan överträffa det i matväg. Gott att kunna ta en öl till och bara njuta. Just nu är det lagom varmt och hoppas det fortsätter så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Vem är jag.

Min webbplatsadress är: https://www.saramadeleine.se.

Vilka personuppgifter samlar jag in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar jag in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort. Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka jag delar dina data med

Hur länge jag behåller dina uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning. För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar jag även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart skickar jag dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Branschkrav om delgivning av information

Save settings
Cookies settings

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa