Jag och William åt varsin semla här i onsdags. Årets första för oss båda, har du läst min blogg i många år vet du att semlor är min favorit när det kommer till bakverk.

Det kändes som vi var värda en fika. Jag har mått skit hela veckan, och varje sak som får en bättre är bra. Jag kräktes ändå av migrän i två dygn. Det tar en stund att återhämta sig och då kan man få unna sig en semla.

Hoppas allt är bra med er! Jag har som sagt varit dålig så gott som hela veckan.


Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

9 kommentarer

  1. De ser sjukt goda ut 🙂 Jag å andra sidan gillar inte semlor aldrig gillat tyvärr men de ser alltid så goda ut.

    Fy för migrän o att kräkas – jag hatar att kräkas har lite fobi för de ärligt talat

  2. Efter den är skitveckan är du verkligen värd en semla… eller två;-) Så läckra assietter. Riktiga konstverk!

  3. Jag åt också en semla nyligen fast jag tog en vaniljsemla tycker de är lite godare än vanliga 🙂 Undrar varför man inte har semlor året om?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa