Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte blir speciellt vanligt i mitt liv, även om jag absolut skulle önska mig att jag hade en trädgård. Jag har istället en liten balkong som jag lite glatt fixade med blommor i torsdags. Jag fick även den fina blomman och krukan av mamma i onsdags, vilket fick mig att peppas till att fixa på balkongen. Men någon trädgård det har jag inte.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson


Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

4 kommentarer

  1. Har heller ingen trädgård. Innerst inne är jag glad för det, för en trädgård kräver en massa tid och arbete. Så jag är glad för min fina balkong:-)

    1. Haha vi är så lika :D. Jag känner liksom lite så också ;). En del av mig är förtjust i tanken på en stor trädgård men fina blommor, men en annan del av mig skulle nog i så fall behöva anställa en trädgårdsmästare och eftersom plånboken förmodligen inte skulle ha samma åsikt som mig (om jag bodde i hus) skulle det nog få vara 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa