8 kommentarer

  1. Vi brukar försöka baka mycket eget. Förra året hann vi dock inte det. Vi stod med alla förberedelsser den 23 och det gör jag inte om. Den stressen var inte så kul.

  2. Du har så rätt, bättre att underlätta för sig själv och baka istället när man har tid och lust. Jag bakar väldigt sällan mest på grund av tidsbrist.

  3. Jag är uppvuxen med att man SKA göra sitt julgodis och jag brukade kämpa på med det men jag tycker att du har helt rött, man ska ha tiden för det också (för att inte tala om energin).
    Jag ska försöka svänga ihop några mintkyssar eller knäck ikväll, om det inte blir av så förlåter jag mig och handlar julgodis imorgon istället!

    1. Så fint skrivet <3. Jag har också det där i mig att göra själv, samtidigt så har man en gång kraschat får man slänga ner lite krav också. Man behöver liksom inte göra allt perfekt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa