Äntligen känns det som jag börjar komma i fas, jävla intervjuer att tagit så lång tid. Det var jättesvårt att få tag på informanter till min intervju för examensarbete, det har därmed dragit ut på tiden. Nu ska arbetet lämnas in den 4 juni, och jag känner stress- och press. Dock nu när intervjuerna är transkriberade och jag har nästan skrivit klart allt på metoden kör resten imorgon, kan jag skriva resultatet och diskussionen under helgen, sedan sitta och finputsa hela nästa vecka. Jag är sådan som skriver snabbt, och jag har ju sidor så det är väl inte problemet egentligen. Problemet är att jag aldrig är nöjd med något och att jag hela tiden tycker att jag kunde gjort någonting bättre, dessutom så fanns eller finns det alldeles för lite litteratur och bra forskning i ämnet rakt av. Det är helt enkelt för FÅ som forskat om barn i sorg.

Hur som helst så blev jag ännu mera peppad idag efter att jag fick mitt drömjobb, jag har äntligen börjat smälta saken och jag känner lycka i själen!
TÄNK att jag fick mitt drömjobb! Jag blir så himla lycklig bara jag tänker på saken, efter 6,5 års slit är jag snart färdig som lärare och jag har fått jobb. Jag fick min drömtjänst på min absolut första intervju!

Nyss kollat på det senaste avsnittet av The secret life of the american teenager, nu ska jag ta och bege mig till sängen.
Föresten är jag sjukt sugen på att göra rabarberkräm och rabarberpaj. Björn har rabarber utanför sig så tänkte faktiskt passa på att plocka lite! Man kanske kan baka flera pajer och frysa in. Jag älskar verkligen hemmagjorda bakverk, på tal om hemmagjort längtar jag tills blåbären och lingonen börjar visas. Det är så kul att gå i skogen och plocka för att sedan frysa in och spara. Tänkte försöka få tag på äpplen i höst också för att göra eget äppelmos och äppelpajer.
Det känns som jag kommer ha mycket tid nu när jag väl börjar jobba, slippa känna dåligt samvete för att jag inte läst den där litteraturen. Tänk att bara kunna vara ute och plocka bär, baka och läsa bra böcker först i solen i sommar, eller sitta under en filt mörka höstkvällar och njuta av ljus och böcker! Vardagslyx kan det tänkas men för mig blir det LYX på riktigt, något sådant har jag inte haft tid med sedan jag blev student, eller där ljög jag inte innan heller eftersom William var bebis när jag började studera och medan han var bebis hade jag inte mycket tid över för vardagslyx heller.

Babbel babbel! Det känns som min blogg blomstrar igen, som den gjorde förr när jag var positiv och glad! Jag känner mig sådan igen nu så nu kommer bara en massa glada miner! Passa er alla pessimister för här kommer jag!

4 kommentarer

    1. mia – Det känns bra, räknade nu och är uppe i 15 sidor med enkelt radavstånd och då har jag inte börjat med resultat och diskussion ännu så det lär ju bli minst 10 sidor till, men jag tänkte ta och skriva det ikväll, imorgon kväll samt hela helgen 🙂 .

  1. Gratulerar till jobbet!

    Känner att jag i höst kommer skriva om hur jobbigt det är med examensarbetet. Jag som inte ens kommit på fråga. :/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Vem är jag.

Min webbplatsadress är: https://www.saramadeleine.se.

Vilka personuppgifter samlar jag in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar jag in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort. Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka jag delar dina data med

Hur länge jag behåller dina uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning. För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar jag även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart skickar jag dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Branschkrav om delgivning av information

Save settings
Cookies settings

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa